1. Избор на гуми

Изберете гуми, които отговарят на търсените от Вас размери. Добавете ги последователно в потребителската кошница. Променете количеството ако е необходимо.

2. Поръчка

Попълнете всички данни за доставка на кирилица. Ще получите номер на банкова сметка за плащане на поръчаните от Вас гуми.

3. Потвърждаване на поръчка

След направена поръчка от Ваша страна, представител на Гуми на МАКС ще се свърже с Вас в рамките на 12 часа. Всички направени в работни дни – понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 се обработват до 12:00 часа на следващия работен ден. Поръчки направени в повични дни, ще бъдат обработени в рамките на следващия работен ден.

4. Доставка

Не държим гуми на склад. При наличност в склада на производителя, гумите ще бъдат доставени до 10 (десет) работни дни.

5. Цени за доставка.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма за територията на България и София. Цената за доставка на една гума за лек или лекотоварен автомобил е 6.00 лв. с ДДС. Цената за доставка на една гума за тежкотоварен автомобил е 8.40 лв. с ДДС.

6. Начин на плащане

Стоките се заплащат по банков път по сметка:

Бенефициент: Джей Ви Дриймс ЕООД
Банка: ОББ АД клон София
IBAN: BG32UBBS80021082227130
BIC: UBBSBGSF

7. Рекламация

При доставка можете да се откажете от стоките, в случаите когато:
– при доставка, доставената стока не съответства на поръчаната;
– при повреда по време на транспортиране;
Рекламация установена след приемане на стоката може да бъде предявена в писмен вид със снимки и описание на проблема, за да може да бъде изпратена до представител на марката гуми в България за официално становище и решение.